Annons
Annons

Inspiring homestaging

4570131 4568319 4570129456829545683554568245 4568251

Älskar den enkla, naturliga känslan i den här stylingen. Benbocksborden i den kreativa matsalsdelen i kombination med rottingstolar och den stilrena 265 lampan från Flos. Tavelväggen. Den nedpendlade favoriten Mass Light från &Tradition med sin sköna tyngd i marmorsockeln över soffborden i vardagsrummet. Linnestrukturerna i textilierna. Detaljerna i köksstylingen. Ja, älsk på allt. Hatten av för stylisterna Charlotte Ryding/@blackbirdstyle och Emma Fischer/@styledbyemmahos!

Annons

See more pics from this lovely apartment for sale at ENTRANCE, photographer Anders Bergstedt. Tipstack till Seventeendoors!

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar