Annons
Annons

Insta love @kendrasmoot

Lovely light and beautiful photos at prop stylist Kendra Smoot´s instagram account.

Kendrasmoot_insta_Love Kendrasmooth_insta_love_1Kendrasmoot_insta_love_2IMG_0062

I´m in love with the softness in Kendra Smoot´s images. So inspiring.

Another thing that inspires me is her white floors. Tomorrow I will decide whether to to white or grey on our own floors. Finally I have two samples that I really like. Now it´s really hard to choose though. I´ll get back with some pictures tomorrow.

Annons

Happy Friday!

Inspirational images from @kendrasmoot

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (8)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar