Annons
Annons

Insta love @maria_karlberg

My kind of mood and interiors.

Maria Karlbergs nya hem.

Jag har följt Marias blogg Studio Naya och hennes Insta konto länge. Alltid stilsäkert och personligt. Detsamma gäller hennes hem som jag och Sofi Sykfont besökte för ett hemma-hos-reportage och inlägg för Livet hemma tidigare. Nu har Maria flyttat och det nya hemmet ser om möjligt ännu härligare ut! Kika in hos @maria_karlberg för en stor dos stil inspiration.

Annons

Och kolla in den gamla bordsskivan behandlad med såpa. Helt enkelt och så fint.

Bilder lånade av @maria_karlberg

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (40)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar