Annons
Annons

Insta love @studiooink

Studio_oink_1 oink_4 Studio_Oink_3 oink_2

Simple and soft in perfect pale hues by Studio Oink.

Den lilla Morsö kaminen står på vår kommande investeringslista här hemma. Superfin med sitt enkla, genuina uttryck. När jag letade inspirationsbilder till en moodboard så fastnade jag återigen i @studiooink´s underbara Instagramflöde. Älskar den här bleka färgskalan. Och enkelheten. Igen och igen.

Annons

Insta inspiration by @studiooink

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar