Annons
Annons

Interior checklist – February

STIL_INSPIRATION_interior_check_list

Nu drar Design Week igång, fylld med intryck. Så jag tänkte att jag lägger upp en checklista till mig själv på de inredningsdetaljer som jag redan vet att jag ska komplettera mitt hem och inredningen i Attefallshuset med här närmast. Så att jag inte tappar fokus. Kanske hittar jag fina nya alternativ. Eller så blir mina val bekräftade.

Annons

Nytt matbord. Ett vitt Fronzoni 64 från Cappelini, tack! Ordning och skydd till alla Ipad minisar här hemma, Japanska Evouni gör många fina modeller som tål att slitas på. Den vita blandaren, just nu står valet till Nivitos minimalistiskt vita köksbländare Rhythm. Förvaring, klassiska hurtsen från Bisley i grafitgrått ska få flytta in i badrummet. Den ekologiska traditionella futonen blir den perfekta gästsängen på loftet i Attefallshuset. Den kan även fällas upp till en bekväm soffa. Lagom låg för loftet. Ordning och reda. Snygga svarta pappersklämmar, denna från Hübsch för att hålla reda på inspirationsbilder och hänga foton på väggen. Lampan, Basic från Ifö Electric, den allra enklaste och finaste lampan till badrummets putsade grå väggar. Låg förvaring, till loftet. Muutos Stacked podium, blir en fin avlastningsyta under snedtaket.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar