Annons
Annons

Interior in gold and gray

Gold_and_grey_aparment_1Gold_and_grey_apartment_2Gold_and_grey_apartment_3Gold_and_grey_apartment_4Gold_and_grey_apartment_5

 

Richard Lindvall är inredningsarkitekten som bl a ligger bakom den underbara restauranginredningen på Usine. Här har han designat en minimalistisk lägenhet helt i grått och guld. Materialen betong, valchromat och kalksten går igen i hela inredningen med en guldfärgad kontrast i de mässingklädda förvaringslösningarna.

Annons

Likväl som jag älskar dekorativa stilleben faller jag pladask för minimalistiska lösningar som denna. Ett utgångsläge som lämnar så få ytterligare detaljer att önska.

Gold and gray apartment by Interior designer Richard Lindvall, Photographer, talented Mikael Axelsson. Found via Em, with thanks!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar