Annons
Annons

Interior in progress

Some sneak peeks from my favorite room from this week´s interior. Loving the smooth color on the wall together with bright whiteness and the vintage chairs. To be continued...

I vissa rum och miljöer känner man sig helt hemma. Stilmässigt så landar jag som så många gånger här. Stramt modernt, luftigt och avskalat med en mjuk ton. Älskar nyansen på väggen tillsammans med det vita och värmen från vintage stolarnas trästruktur. Och lampan Winkel w127 från Wästberg – så perfekt stram en ny personlig favvo!

Annons

Skirt papper i mjölkannan och en boxig form på Acnes kimono på min favoritbild ur senaste PLAZA magazine. Var tvungen att köpa ett extra nummer för att kunna riva ur bilden och spara den även hemma… De små, små detaljerna som gör rummet när färg och möbler är på plats.

Fler bilder och moodboard för det här visningshuset kommer inom kort.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (3)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar