Annons
Annons

Interior love of late

Some sneak peeks of a fab new interior, an inspiring trend prediction - entirely in my taste, some Menu news and more minimalist inspiration.

STIL_INSPIRATION_Sneakpeek

Dagarna innan jul så hjälpte jag min f d kollega Marie med en möbelleverans och lite piff i den här toppenfina lägenheten på Liljeholmskajen i Stockholm. Som ni ser på bilden ovan så var den fasta inredningen med elinstallationer etc inte färdigställda i tid, så jag hann tyvärr inte se det färdiga resultatet. Men ser så fram emot en uppdatering därifrån inom kort! Marie har gjort ett fantastiskt jobb med val material och ytskikt, ovan skymtar golven, en oljade fiskbensparkett. Något vi sällan ser i nyproducerade bostäder numera. Men visst hoppas man på ett nytänk på den fronten. Bland möbelval och detaljer finns många favoriter. Soffbordet Metal Podium, ljuvliga ekologiska fårskinn och mattor och textilier med fina strukturer. Bland annat pläden ovan från Perspective studio. Fotografiet som sätter pricken över den eleganta sparsmakade stilen är taget av fotograf Kalle Gustafsson. 

Annons

Hitta-hem-volakran copyBänkskivan och stänkskydd i samma sten – Kalksten Jura Beige visade jag i det här inlägget tidigare. Men den förtjänar en närmare titt. Galet fin och superstylish i kombination med Volas cleana blandare.

2017-trend-normcore-husligheterMaria Soxbo har flyttat sin blogg Husligheter till egen domän och fortsätter leverera ett fantastiskt fint och genomarbetat innehåll med intressanta blogginlägg. Heja dig! Nu kan du läsa hennes spaning på 2017 års viktigaste trender. Här ovan är inspirationsbilderna till NORMCORE. En trend som jag känner mig väldigt bekväm med. Läs mer om hennes spaning här!

Menu_2Cast Pendant_Location_05Menu har släppt bilder på nyheterna för våren 2017. Gillar de nätta proportionerna på Meet bench och lamporna Cast pendants och så har mina drömpodier Plinth äntligen släppts.

septembereditMore minimalism. Ett Instagramkonto att följa för avskalad inspiration är Köpenhamnsbaserade @septemberedit. Älskar den bruna skalan som går som en röd tråd genom hennes flöde. Så snyggt i kombination med den beigea Montana byrån. Jag har fått riktig Montana feber sen jag jobbade med dem i The Danish home senast. Så mycket fint – och färgskalan. To die for.

STIL_INSPIRATION_oak_AcornDet spirar. Mitt första ekollon som grott – ever! Åh vad jag älskar det lilla spröda skottet i ekollonvasen.

Pics 1, 2 Iphone pics by me, 3 Marie Ramse, 4, 5, via Husligheter, 6, 7 Pressbilder from Menu, 8 Instalove @septemberedit, 9 My precious oak acorn.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (28)

1 kommentar

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar