Annons
Annons

It´s time! | Vinn en House Doctor klocka

!

Nu är det hög tid för en utlottning på bloggen! Och vad kan väl passa bättre dessa bråda dagar efter semestern än att få hjälp med tidhållningen. I samarbete med Confindent Living tävlar jag ut den här fina klockan från House Doctor.
 
 
För att vara med och tävla så vill jag att du svarar på följande frågor i kommentarsfältet nedan.
 
1) Vilken färg har klockans ram?
 
2) Vilken inredningsdetalj tycker du är ett måste i höst?
 
Lycka till!
 
 Tävlingen är nu avgjord. Grattis Elna Mårtensson och tack alla för era bidrag!
 
Tävlingen i samarabete med Confindent Living är endast öppen för boende inom Sverige och pågår t o m onsdag 20/8.
Vinnaren meddelas här på bloggen. Val av vinnare kan ej överklagas.
 
Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

42 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar