Annons
Annons

Jotun Lady color – 2017

The power of color and need for change.

310816_1_LADY-Pure-Color-10683-Cashmere.-LADY-Perfection-9918-Klassisk-Hvit-1 310816_2_LADY-Pure-Color-10683-Cashmere.-LADY-Perfection-9918-Klassisk-Hvit-2

Nya bilder från Jotun Ladys färgkarta för 2017. Älskar dessa toner i harmoni med höstens stundande karaktär utanför fönstren. Med ett eget hem helt klätt i invändig vit panel är suget efter att kunna göra om och måla en vägg (eller hela rum, tak och allt) helt överväldigande ibland. Framförallt inför hösten. Jag vill omge mig med andra toner. Boa och uppdatera. Som när höstgarderoben åker fram. Dessa toner.

Annons

JOTUN_LADY_Så här.

Bilder Jotun Lady, styling Kråkvik & DÓrazio, photo Siren Lauvdal. Se fler bilder och en närmare presentation av färgkartan hos Elisabeth Heier och Inredningshjälpen

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar