Annons
Annons

Jotun Lady color scheme 2018

- Rhytm of Life. And I really want to live with these colors.

Jotun Lady bjuder alltid på den mest inspirerande pressbilderna. Men med årets kulörer har de t o m överträffat sig själva. Utöver att det är årets vackraste inspiration alla kategorier så vill jag verkligen flytta in och leva med den här färgskalan. Fler bilder och kulörer hittar du bl a här.

Annons

Färger som Tidlös, Almond Beige och Hipster Brown hamnar på min moodboard tillsammans med Blushing Pink och Norwegian wood…. och. Ja, alla färger i den nya färgkartan känns användbara och inspirerar till att skapa rum och inredningar med olika karaktärer. Alla med utgångsläget i ett behagligt uttryck med harmoniska färgövergångar.

Se färgkartan här.

Pressbilder Jotun Lady. Photography Line Thit Klein, styling by Kråkvik & D´Orazio

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (7)
PINNA (298)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar