Annons
Annons

Jul på Zetas

STIL_INSPIRATION_Zetas_grön_jul Grön_jul_Zetas Zetas_Granar_Grön_jul IMG_2122 Zetas_Grön_jul_Tall_hacinter Zetas_Grön_jul_myrten Zetas_rosepepparZetas_drömgran

 

Så tacksam för morgonens besök på Zetas stämningsfulla frukost där årets jultema visades upp. Grönt i alla former. Granar, tallar, kuddmossa, hyacinter och lökar. Så otroligt vackert denna regntunga novembermorgon. Inne mixades det gröna med pudriga nyanser i nejlikor och amaryllis och den rosaröda rosépepparkvisten blev julens måste. Kransen blir enkel – bunden av en kvist från nyponbusken.

Annons

Det finns nog ingen mer rofylld och inspirerande plats än Zetas. Om du inte varit där så kan jag varmt rekommendera ett besök och missa inte en fika i Trädgårdscafeet.

Mer info och öppettider hittar du här.

Pics by me. Fler fina inspirationsbilder hittar du bl a hos duktiga @my casa och Marie Strenghielm.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar