Annons
Annons

Just my style

Some pics from my home and my autumn wardrobe. I´ve got a weakness for softness and nice packaging.

STIL_INSPIRATION_Elephant_Stool Min svarta Elephant stool har varit ute i kylan ett tag och stått på lager efter ett tidigare inredningsjobb. Nu har den hittat in igen och jag är överförtjust i den skulpturala formen i kontrast till den pinniga dagbädden. Det var ju det där med att man inte kan ha för många pallar… Jag har åberopat det många gånger. En in en ut gäller dock för lampor och här gör jag plats för ytterligare en Tolomeo. Min lampkärlek som återuppväcktes när jag tog in dem i sovrummet igen. Så om det är någon som skulle vilja köpa den fina svarta Bestlite golvlampan så mejla mig vid intresse.STIL_INSPIRATION_Softness_2STIL_INSPIRATION_Softness_Elephant_Stool STIL_INSPIRATION_Softness_SamsoeHöstens garderob. Mjukt pudrigt, kjolar och herrskor.STIL_INSPIRATION_SoftnessFörpackningsnörderi. Man kan tydligen inte ha för många handkrämer heller…STIL_INSPIRATION_Bedroom_SoftnessSTIL_INSPIRATION_Softness_StyleDet var det där med snygga förpackningar. Som när man inte kan låta bli ett par nya strumpbyxor förpackade såhär. Swedish stockings i samarbete med Filippa K. Fint! Nu är jag redo för kjolarna i höst. Och redo för fredagsmyset! Men först mer kaffe och jobb från hemmakontoret idag. Ha en finfin fredag alla! Kramar

Annons

My home, my pics

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar