Annons
Annons

Kafferosteriet

STIL_INSPIRATION_Hotell_Kafferosteriet_Österlen STIL_INSPIRATION_Kafferosteriet_Österlen STIL_INSPIRATION_Garden_inspo_Kafferosteriet_Österlen STIL_INSPIRATION_Kafferosteriet_inspo_Österlen STIL_INSPIRATION_Kafferosteriet_Boule_kampen STIL_INSPIRATION_Kafferosteriet_Boule_Österlen Ute STIL_INSPIRATION_Kafferosteriet_Bord_med_patina STIL_INSPIRATION_Kafferosteriet_bench_patina STIL_INSPIRATION_Kafferosteriet_Österlen_Norrgavel_Elfa_Grå_väggar STIL_INSPIRATION_Kafferosteriet_Österlen_Norrgavel_Grå_väggar STIL_INSPIRATION_Kafferosteriet_Österlen_frukost STIL_INSPIRATION_Kafferosteriet_hotell_Österlen_Norrgavel_inredning

 

Vi tog vedugnspizzapaketet med en middag ute i orangeriet på restaurangen Söderberg & Sara och övernattning på hotellet. Ett perfekt stopp om man besöker Österlen. Pizzan var fantastisk, liksom restaurangens lite kraftfullare rödvin (som jag inte minns namnet på) och restauraningredningen supermysig med sina patinerade bänkar och bord. Den vackra trädgården inspirerande. Här blev det boule-kamp innan middagen. Tjejlaget gick segrande ur matchen kan tilläggas.

Annons

Mina högt ställda förväntningar på hotellets inredning var dock svåra att överträffa. Det var smakfullt och bekvämt inrett med Norrgavels gedigna möbler. Finast var ”biblioteket” med den mörkt grå väggen och hylla i samma kulör. För övrigt hade jag önskat ännu mer personlig detaljkänsla i övriga rum för att inspirationsbarometern skulle gå i topp.

Mer information om Kafferosteriet hittar du här.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar