Annons
Annons

Kerakoll Design House

Contemporary surfaces and inspiring interiors.

kerakoll_1 Kerakoll_2 Design07-web Design04-web_kerakoll Kerakoll_6 Kerakoll_Design_houseTaktila ytskikt och harmoniska färgskalor ton-i-ton.kerakoll_5Kerakoll_7 Det är något alldeles speciellt med Italienarnas känsla för material, ytskikt och färgsättning. Här är inspiration från Kerakoll Design House, en serie bilder som jag trillade över via Pinterest på jakt efter inspirerade ytskikt till kommande projekt. Det är så vackert att blanda material och taktila strukturer ton-i-ton.

Annons

GreenBuilding-magazine_Kerakoll-Design-House_Cersaie2014Pictures Kerakoll Design House 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (13)
PINNA (12)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar