Annons
Annons

Kinfolk gallery by Norm Architects

Get inspired by this exquisite minimalism with a soft human touch.

NORM ARCHITECTS_KINFOLK_1 NORM ARCHITECTS_KINFOLK_15 NORM ARCHITECTS_KINFOLK_13NORM ARCHITECTS_KINFOLK_16 NORM ARCHITECTS_KINFOLK_23 NORM ARCHITECTS_KINFOLK_24 Älskar!! Nu måste jag inte bara ha ett podie – utan tre!NORM ARCHITECTS_KINFOLK_26 NORM ARCHITECTS_KINFOLK_48aNORM ARCHITECTS_KINFOLK_55 NORM ARCHITECTS_KINFOLK_73 NORM ARCHITECTS_KINFOLK_0560

Norm Architects ritar kombinerat galleri och kontor för Kinfolk i Köpenhamn. Det kan förstås inte bli annat än succé. I presskitet bjuds det på en ljuvlig bildkavalkad och här är några av mina favoritvyer. Norms signum med en exklusivt avskalad enkelhet med en inbyggd värme i strukturer och material är genomgående. Skandinaviskt mötet Japan.

Annons

Extra kul att se Norms kök som de designat för Reform i denna inredning. Såå fint. Övriga samarbetspartners är bl a Dinesen, Menu, Vitra m fl. Ett designmecka att besöka nästa gång i Köpenhamn…

Pressbilder från NORM Architects

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar