Annons
Annons

Kitchen inspiration | in white, concrete + rustic brown

Vad är det här med att det dyker upp som allra mest inspiration när man egentligen inte alls har tid att blogga? 
Ikväll skulle jag packa och förbereda inför en veckas semester. (Ja, vi åker på lördag. Yay!)
 
Men så fastnade jag här. Framför det perfekta köket för sommarhuset eller villan på landet. Jag drömmer mig bort lite. 
Gillar så den här modernt lantliga stilen. Stramt och mjukt på samma gång. Färger och materialval kan inte bli mer harmoniska. Vitt, betonggrått och vitsåpade trägolv tillsammans med rustikt bruna trädetaljer och vacker keramik. Tokgillar!


  
 
Simply love this style. Modern country. Austere yet soft. And the colour- and material combination;
White, Concrete and Whitewashed floors together with rustic brown wood and beautifyl ceramics. Just perfect.
 
 
 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar