Annons
Annons

Kitchen life

Some favorite images from a styling job for DUKA Kitchen life in a lovely kitchen setting. Loving the basics, the natural materials and colors.

Lifestyle pictures_spring2017-6 Lifestyle pictures_spring2017-5 Lifestyle pictures_spring2017-3-2

Några bilder från ett stylingjobb jag gjorde för Duka Kitchen Life med Kvänums shakerinspirerade kök som inspirerande location. Serveringsskåpet i vitbonad ek är som en dröm och jag är väldigt förtjust i den stilrena svarta servisen Taste och de praktiska köksredskapen. Perfekta och rejäla basprodukter som man aldrig tröttnar på.

Annons

Lifestyle pictures_spring2017-8

Svart blandare från Vola fungerar i alla sammanhang. Här utgör den en stilsäker kontrast mot den fina färgsättningen med grågrön vägg, snickerier i nyansen Ask Skog och grå stenskiva. Tips på fler stilrena blandare hittar du i det här inlägget!

Lifestyle pictures_spring2017-7

Styling by me. Pressbilder Duka Kitchen Life

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (11)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar