Annons
Annons

Kitchen mood

 
Här är mitt dröm-mood för köket. Kalkstensskivor, Slow-coffee, linne och vita grytor.
Jag är kluven till mässingstrenden som pågår. Men kan ändå inte låta bli att önska mig en ny blandare i obearbetad mässing för en snygg tummad känsla (blandaren på bilden är Tapwells tvättställsblandare – men det är den looken jag vill åt…)

Inspiration: Blandare i obehandlad mässing | Tapwell, Köksinspiration via Femina.dk, Kalksten Azul Valverde (beställd till vårt kök hos Stenmagasinet),
Slow-coffee maker – The Clerk pour over stand from The Coffee Registry | Artilleriet, Inspiration med Y-stol och öppen spis från det här underbara huset,
Vit gryta från Eva Solo, Kökshanduk i linne och hampa Malle W.

Annons

Trousseau | Artilleriet

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar