Annons
Annons

Kitchen shelfs

Det faktum att det är väldigt trevlig med öppna hyllor i köket. Med möjlighet att njuta av favoritporslin och detaljer på display. Dessutom får man en fin överblick och har tekoppen inom räckhåll om morgonen. Tricket med att uppleva det inspirerande istället för rörigt är just att omge sig av saker som man gillar. Stilrena former och en sammanhållen färgskala gör det ännu enklare att lyckas med helheten.

Annons

Den här charmiga nischen med inbyggd förvaring fanns i köket i den här lägenheten som jag stylade inför försäljning. Jag kan meddela att jag saknar mina favoriter hemma på hyllan. Porslinet från japanska Hasami och tekannan från Menu bland andra. Hemma hos mig i en mix med tidlöst vitt basporslin. Stolen, modell J39 från danska Fredericia furniture är en annan favorit på det tidlösa temat. Nu är jag väldigt nöjd med våra vintage Y-stolar (som bl a syns i reportaget i senaste ELLE Decoration och här i vårt kök) men om jag skulle inreda en ny matplats så skulle valet falla på ovan – The people´s chair. Gillar!

Pic by me, see more images from this interior here.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar