Annons
Annons

Kitchen styling in Plaza Interior

STIL_INSPIRTION_Matplats_Lidingö_Sofi_Sykfont STIL_INSPIRATION_Kök_LIdingö_Plaza_kök_Sofi_Sykfont STIL_INSPIRATION_kök STIL_INSPIRATION_Kök_LIdingö_Sofi_Sykfont_3Några av bilderna från köket i det här reportaget som jag gjorde tillsammans med fotograf Sofi Sykfont. Fler bilder från Carl Lindéns inredning i villan på Lidingö kan du se i Plaza Interiör nr 10. (i senaste numret visas vårt badrumsreportage från samma hus)

Annons

Kitchen styling by me, photographer Sofi Sykfont

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar