Annons
Annons

Klippan sofa + Loose Fit Urban cover

Ge soffan ett nytt liv! Inlägg i samarbete med Bemz.

1.ny

Vissa jobb är ren inspiration! Som det här samarbetet med Bemz där uppdraget var att välja en valfri Ikea soffa som kunde köpas in på Blocket och kombinera med en favoritklädsel ur Bemz sortiment. Här ovan är resultatet. Valet av soffa föll på klassikern Klippan. Faktiskt den första soffa jag själv köpte medan jag fortfarande bodde hemma i mitt flickrum (drygt 20 år sedan?!). Med sitt enkla formspråk är den fortfarande en favorit bland Ikeas modeller.

Annons

Klippan_Blocket_föreFöre: Klippan soffa fyndad på Blocket.

Tygprover från Bemz skickas hem inom ett par dagar efter beställning. I sortimentet finns över 250 olika tyger att välja mellan till skräddarsydda överdrag anpassade till Ikeas soffmodeller. Min favoritklädsel är deras Loose Fit Urban – en oversized modell i tvättat linne. Tyget heter Rosendal Pure washed linen i nyansen Silver Grey.

32

Med den generösa klädseln klär man om soffan på ett ögonblick. Linnets härliga tyngd och den lösa, avslappnade looken gör att man inte ens behöver stryka överdraget. Jag älskar enkla lösningar! Särskilt när resultatet känns så här lyxigt elegant.

SML_2214Bemz

Ge soffan ett nytt liv! Ett bra val för såväl plånbok som miljö. Med ett avtagbart överdrag som kan tvättas i maskin blir det dessutom ännu enklare att hålla den fin och uppskatta den över tid. Blev du som jag lite förälskad i den här soffan och den ljuvliga linneklädseln? Då kan du köpa den på Blocket! Spana in annonsen här.

Inlägg i samarbete med Bemz.

Styling by me, photographer Sara Medina Lind.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (139)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar