Annons
Annons

La Granja Ibiza

A new design hotel on my to visit list.

La_Granja_1 La_Granja_2 la-granja-suites-R-5la-granja-ibiza-gallery-03-L-1-896x1024 la-granja-ibiza-gallery-05-L-896x1024 la-granja-ibiza-the-farmhouse-001

Det här. Hur inbjudande ser inte det nya design hotellet La Granja på Ibiza ut. Inte bara inredningen i härlig dov färgsättning, precis anpassat efter mitt sinne inför hösten. Utan även de vackra omgivningarna med karg karaktär. Lugnt och stilla.

Annons

Efter en hektisk vecka på roligt inredningsuppdrag (se sneakpeeks på Insta) så skulle jag behöva ett semestermål i sikte längre fram i höst. Nu är tempot liksom uppskruvat till max och jag är peppad och sugen att jobba. Men vi vet ju alla att energidepåerna behöver fyllas upp ibland. En oktoberresa hit. Ja tack!

Med en sommar som blev lite annorlunda än planerat, med inställt augustibröllop och tillhörande festligheter. Så kom semesterplaner och annat liksom av sig. Nu är det nystart och höstpepp som gäller. Bra magkänsla.

Torsdagskram!

Pictures from La Granja Ibiza via Design Hotels

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar