Annons
Annons

Lamp love

Stil_inspiration_bedroom_styling_dirtylinen_Vipp_melostudio

En Iphone pic från inredningen i sovrummet i vindslägenheten som jag visade bilder från här tidigare. Fler bilder kommer därifrån längre fram.

Sänglinne från Dirty linen och Tell me more, pall från Melo Studio och arbetslampa från Vipp som sänglampa. Perfekt stram, men ändå med en väl avvägd rundad form – Vipp perfection. Fotoposter Miami från Dry Things.

Annons

 

Ramtips! Postern är i måttet 29,7x42cm, lite udda kan tyckas då standardramar oftast är 30×40. Men det visade sig att R.O.O.M hade ramar i precis det måttet. 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar