Annons
Annons

Last day to vote

Vote for your favorite Interior blogger for the Swedish Design Awards 2017.

Idag är sista dagen att rösta på din favoritbloggare bland oss finalister inför ELLE Decoration Design Awards som delas ut på galan i februari. Om du röstar har du också möjlighet att vinna 2 biljetter till galan! Röstar gör du här!

Annons

Inför omröstningen har vi gjort intervjuer som publicerades i senaste numret av ELLE Decoration. Här kan du läsa mina svar.

ikea_manadens_kulor_inspiration_1Interior styling by me, photographer Ragnar Ómarsson

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (19)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar