Annons
Annons

My latest work

Now you can see some of the pictures (and a short film) from my work for Residence where I was asked to interpret the autumn interior trends.

140182_riksbyggen_sundbyberg_608lev-kopia140182_riksbyggen_sundbyberg_627levv2-kopia-700x453 copy

Nu kan man se några av bilderna från detta jobb för Residence i samarbete med Riksbyggen i senaste numret av magasinet och på på webben. Här finns även en kort film med svep från resten av lägenheten. Ledorden för min tolkning av höstens trender är harmoni och känslan av att ”vilja vara”. Läs mer om trendspaningen i reportaget. I nästa nummer släpps fler bilder med en intervju med mig där jag bl a delar mina tips på vad man kan tänka på när man inreder en nyproducerad bostad.

Annons

140182_riksbyggen_sundbyberg_157lev-kopia

Materialmix med naturliga strukturer.

Styling by me, photographer Kristofer Johnsson for Residence

Bland inredningsdetaljerna finns många av mina personliga favoriter samlade. Nya Hanging Lamp No4 från Artilleriet, soffan Palo från Hem, soffbord i svetsad stålplåt tillverkat på beställning av min händige granne, se 12pieces of metal på Instagram. Fotokonst av Max Modén, vintage fåtölj från Dusty Deco, skålen på bordet design John Pawson finns hos Asplunds. Mattan Raw Rug kommer från Hay. Matbord med vacker patina från Garbo, stolar In Between från & Tradition och lampor från New Works. På bordet Hasami porslin från TypeO. I sovrummet, vintage hängare från Garbo Interiors, sammetsdraperier uppsydda i sammet från Mimou, pall från Svärtan kollektionen hos IKEA och den fina tygväskan, design Issey Miyake för Iittala.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (25)
PINNA (1)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar