Annons
Annons

Latest work – IKEA DIY

ikea_DIY_VITTSJOx2_inspiration_1 diy_vittsjo_2 ikea_DIY_VITTSJOx2_inspiration_3 ikea_DIY_VITTSJOx2_inspiration_4 ikea_DIY_VITTSJOx2_inspiration_2

 

Dessa bilder är från ett favvo-jobb för Livet hemma tillsammans med fotograf Sara Medina Lind. Jag kan bara inte tröttna på vita interiörer med vita golv. Så krispigt härligt. I sovrummet har vi valt den mörkt grå kulören Anis från Alcro som ger en intim, ombonad känsla. Här utgör den vitgrå marmorn en snygg kontrast. Vi har använt 2 av IKEAs Vittsjö satsbord som blivit en hylla i vardagsrummet och 2 sängbord i sovrummet. Toppskivorna har vi bytt ut till betong- och marmorinspirerade klinkerplattor som kapats till i rätt mått. Styckeplattor kan bl a köpas hos Kakelspecialisten. Hela inlägget med produktlänkar hittar du här.

Annons

Styling by me, photographer Sara Medina Lind for IKEA Livet hemma

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar