Annons
Annons

Lazy day.

STIL_INSPIRATION_Move_And_workSTIL_INSPIRATION_Our_ViewSTIL_INSPIRATION_GrassSTIL_INSPIRATION_Outside_ViewSTIL_INSPIRATION_Our_patio_View

Snapshots från dagens lata semester-mysar-dag på altanen. När man inte behöver göra någonting alls och har tid att ta in alla små detaljer runt omkring en. Det gör gott.

Material som patineras av sol och vind, en handduk på tork och grässtrån som vajar i brisen. Solseglet som jag nämnde i det här inlägget ger uteplatsen en ny dimension när man kan glida in i skuggan när solen blir för varm. Stor uppåt-tumme av hela familjen.

Annons

Boktipset för dagen är Marlene Birgers mastodontbok Move and Work som införhandlares nu i veckan. Inspiration deluxe med vackra interiörer sida efter sida utlovas.

Iphone pics by me

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar