Annons
Annons

Lazy days

and my vacation essentials.

My vacay essentials. Favorite scent from Byredo, Ray Ban sunglasses and the bikini top from Filippa K. Only my flipflops and shorts are missing in this picture – to show my complete lazy day wardrobe..

Annons

Hotellet vi bor på är i grunden en liten by från 1700-talet, där rummen är inhysta i de olika husen. Vissa har balkong, uteplats eller terrass, men våran lägenhet har ingetdera och tidsenliga små fönster. Vi som är vana med pardörrar ut mot altanen hemma kände oss lite instängda först. Jag övervägde att förhöra mig om det fanns möjlighet att byta till annat rum, men så ångrade vi oss. Så himla mysigt med fönsternischen med utsikt över poolen på kvällen. Där hänger vi i eftermiddagssolen med ett glas vin och en skål chips innan middagen. Och utsikten över poolen och gröna vidder är vidunderlig. Men jag ska visa några bilder från ett litet drömhus nedanför dock, med uteplats i kvällsol med det allra finaste olivträdet intill. Där hade det inte heller vart så dumt att bo ändå…

Relaxed vacay mood. 

Vårt mysiga kvällshäng i sovrummet. Semesterliv och lata dagar. Gillar´t.

Utsikten. Helt OK ändå.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (14)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar