Annons
Annons

Le long fond

Scent love.

Ibland kan en ny doft vara det som behövs när man längtar efter en förändring. Eller för att förknippa en tid eller händelse med ett doftminne. Jag tycker väldigt mycket om den här just nu. Maison Louis Marie No.02 – Le Long Fond som jag tipsade om i min sommarlista här tidigare.

Annons

Toppnot: Hinoki trä
Mittennot: Cederträ, Patchouli
Basnot: Vit musk

Den kompletterar min semesteroutfit = Bikini, jeansshorts och T-shirt + trädgårdshandskar.

Och den lilla flaskan är vansinnigt söt. Perfekt till semesterpackningen.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (11)
PINNA (2)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar