Annons
Annons

Leather stools – Luxury vs. budget DIY

Stools_Dot_Fritz_Hansen

Jag är verkligen överförtjust i pallar, rent generellt och dessaDot stool design Arne Jacobsen är inget undantag. Älskar lädersitsen som kommer slitas och bara bli vackrare med åren. Lädret som används till pallarna är överblivna delar från tillverkningen av klassikerna Ägget och Svanen. Uppåttumme på det.

Annons

Själv gjorde jag en DIY med pallen Marius från IKEA till det här inlägget för Livet hemma.  STIL_INSPIRATION_DIY_Leather_Stool_IKEA_

En 25 kronors pall som kanske står och ”skräpar” i något förråd kan få ett nytt liv med stuvbitar från Läderverkstaden. Beskrivningen hittar du här.

Pic 1, Republic of Fritz Hansen, Pics 3-5 by me

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar