Annons
Annons

Light cravings

Stylish lamps on my mind.

Jag har haft ett inlägg med lampor på gång ett tag nu. De poetiska taklamporna. Louis Poulsens Moser Pendant och Inga Sempes Moustache Vapeur har pockat på min uppmärksamhet. Och så dök Jenny Hjalmarssons (@frustilista´s) magiskt fina lampa upp i Instagramflödet idag.

Annons

Sådär. En lamp-craving deluxe slog till med full kraft. (Belysning och ljussättning kommer jag för övrigt att återkomma till i ett spännande samarbete framöver…) Ovan är ytterligare några storfavoriter på belysningsfronten. Vitras Akari Table lamp, Taccia small från Flos, som blir mer lättplacerad än den större varianten och den lyxiga spegeln med inbyggd belysning, design Per Söderberg för No Early Birds. Me like!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar