Annons
Annons

The light project

Lights on - Inlägg i samarbete med Samsung.

Se tidigare inlägg för bakgrund till det här samarbetet med Samsung där vi utmanats att ljussätta vårt vardagsrum och tända upp när vi tittar på TV. I mitt förra inlägg ser man även hur mörkt vi hade innan ljussättningen. Här är bilderna efter besöket av ljusdesignern som placerade ut inte mindre än fyra extra ljuskällor som komplettering till vår befintliga belysning. Vi fick tips om ljuskällor och riktat ljus som belyser väggytor bakom TVn och I övriga rummet för att minska kontrasten, bl a de fina golvspottarna.

Annons

Utmaningen ska få oss att reflektera över effekten vi upplever genom att ha ett ljusare rum vid TV-tittandet och visa att Samsung TVn´s Quantum dot teknik kan ge en bra upplevelse i ljusa miljöer. Och visst upplever man en skillnad! Framförallt brukar jag så här års sakna julstjärnor och den extra belysningen de ger när jag plockar bort dem direkt efter nyår. Nu upplever jag inte alls samma dystra stämning när vi istället tänder upp I vardagsrummet. Nu ska vi utvärdera hur vi upplever att ha ljuset tänt när vi ser på TV under två veckor. Jag återkommer med en utvärdering efter det.

STIL_INSPIRATION_Lights_on_lamps copyExempel på belysning.

Inlägg i samarbete med Samsung, se en film om ljusutmaningen här! 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (51)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar