Annons
Annons

Light project

Lights on - an energizing TV experience. Inlägg i samarbete med Samsung.

STIL_INSPIRATION_Samsung_5 copy

Jag har utmanats att bryta vår vana att ha mörkt i TV-rummet och ska tillsammans med Samsung ta reda på om TV-tittandet kan bli en mer energigivande upplevelse i vintermörkret. Som de allra flesta släcker vi ner ljuset när det är dags för TV-tittandet kvällstid. Som en mysfaktor. Det finns studier som visar att ljuset påverkar våra energinivåer och hur vi mår. Ganska självklart kan tyckas. Men det här gäller särskilt i samband med TV-tittandet, då vi är många som spenderar en betydande del av vår vakna tid i TV-soffan. Med hjälp av en ljusdesigner kommer vi att ljussätta vårt TV-rum optimerat för att få oss att må bättre och känna oss piggare.

Annons

STIL_INSPIRATION_SamsungSTIL_INSPIRATION_Samsung_1

Till testet har vi fått låna en Samsung TV med Quantum dot vars skärmteknik är så pass kraftfull att det ger lika bra bild även i ljusa rum. Perfekt för oss även dagtid, då vi har stora fönsterdörrar med rejält ljusinsläpp som vi inte vill skärma av. Jag återkommer till testet när vi träffat ljusdesignern på plats för att få fördjupad kunskap om den optimala belysningen i samband med TV-tittandet. Spännande säger jag, som utöver nyfikenhet kring om jag kommer att känna mig piggare med mer belysning, älskar lampor och belysning. Nu får jag hjälp att placera form efter funktion.

”Före” bilder innan rummet ljussätts av ljusdesigner. I dagsljus och i mörkret.

STIL_INSPIRATION_Lights_on_before_pic

Inlägg i samarbete med Samsung – se mer info om det spännande ljusprojektet här.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (22)
PINNA (0)

2 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar