Annons
Annons

Light

A white interior and Sunday reflections.

IKEA_varde_ljus_hektar_inspiration_1 IKEA_varde_ljus_hektar_inspiration_2

Vitt, vitt, vitt. De nya vita Hektar lamporna inspirerade till en inredning helt i vitt till detta inlägg för Livet hemma. En arbetsplats/matplats med bordsskivor på enkla benbocksbord. Ljusterapi i sin allra enklaste form.

Annons

Jag älskar att jobba monokromt oavsett vilken färg jag utgår ifrån. Med vitt som utgångspunkt blir vikten av nyansskillnader, strukturer och material ännu tydligare. De små detaljerna som ger liv och känsla till inredningen. Trästrukturen i det laserade golvet, det blekta pappret, fårskinnets mjuka yta. Vitt ger mig dessutom alltid en sån positiv bubblande känsla av nystart. Som ett vitt blad, skirt poetiskt.

Dessa bilder får mig även att tänka på en fin reflektion som Susanne Kings med bloggen Me and Alice, delade med sig av här om sistone. Hon mindes en syrlig kommentar på hennes blogg som konstaterade, ”Att inreda med vitt är väl inget svårt!”. Och Susannes svar:

”- Nä, det har du rätt i! Vem vill att inredning ska vara svårt?”. Så rätt Susanne. Nu kommer jag inte att inreda ”uteslutande” i vitt, men det är definitivt den känslan jag vill ha. Att det är enkelt, så självklart. Den där bubblande känslan igen, när man gillar något över lång tid. När man ser något bekant, som man sett så många gånger förut och blir lika förtjust. Om och om igen. Den känslan.

Ha en riktigt mysig söndag!

Styling by me, photographer Ragnar Ómarsson for IKEA Livet hemma

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (11)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar