Annons
Annons

Ligusterklot

Mina favoriter i trädgården.

Här kommer en ganska vildvuxen och tufsig rapport från vår trädgård. Trots att jag drar mig i det längsta för att ta fram saxen och formklippa (jag är inte så bra på att få till det) så älskar jag mina klot och kan inte tänka mig en trädgård utan dessa böljande runda former. Mitt senaste tillskott är dessa Ligutsterklot, så fina med sin sköna mörkgröna ton. Ska frisera dem inom kort, tillsammans med alla Buxbomkloten så att det blir lite stringens och ordning här. Finns ju inget snyggare än en välklippt strikt boll som stram kontrast till övrig växtlighet.

Annons

Mina klot är inte vintergröna, vilket såklart ställer ännu lite högre krav på formen för att de ska ta för sig i vinterrabatten. Ser fram emot att se hur de ter sig över kommande säsonger.

Kvällsljuset i trädgården efter eftermiddagens skyfall var magiskt. Och så glad att jag hade några timmar att spendera där i solen tidigare idag. Saknar verkligen trädgårdslivet när sommaren och framförallt lediga dagar är till ända, vill dra ut på den här gröna, sköna tiden ännu en stund.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (7)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar