Annons
Annons

Lillagunga – a classic wooden swing

lilla gunga

 

En gunga. Så självklar. Lillagungas superfina modell Classic, här med lädersits, får mig att vilja ha en gunga hemma även för min egen skull. Många plus för en så snygg och gedigen design på en kär favorit. Gungan finns även i modellen Toddler för mindre barn och snart lanseras även en nyhet, modell romerska ringar i samma snygga design. Hur fint!?

Annons

The Classic wooden swing by the Finnish design company Lillagunga

 

Pssst. Mer barnrumsinspiration med tips på hur du bygger vår platsbyggda våningssäng hittar du här på My home.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar