Annons
Annons

Limestone, plaster and a tranquil simplicity

Gotland_när_Kök Gotland_när_Kalksten

Genomgående naturnära materialval inspirerar i detta nybyggda lilla hus  på Gotland. Kalksten, puts och stående vitmålad panel ger huset en enkel och stillsam karaktär.Kalksten_när_utsikt

Naturen utanför förstärker känslan. Älskar Gotlands karga karaktär.Gotland_När_SovrumGotland_När_BadrumGotland_när_badrum_2

Annons

Ett samtal om Gotlandsdrömmar fick mig att Hemnetsurfa hejdlöst bland charmiga vitputsade hus och vackra gårdar. Så mycket charm och miljöer som gör mig knäsvag. Detta nybyggda hus överraskade med massor av fina detaljer och så mycket inbyggd känsla i all enkelhet. Valet av den varmt gråbeigea putsen såväl utvändigt som invändigt, ton i ton med vackra kalkstensgolv. Stående vit panel som förstärker känslan av rymd och ljus.

Jag kan verkligen se mig själv bo så här, med tallarna utanför fönstret och närheten till Närsholmens drömska vita stenstrand….

Summer house for sale via Fastighetsbyrån

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar