Annons
Annons

Living with Vipp

Älskar den här monokroma känslan där strukturerna i de olika ytorna avlöser varandra. Jag vill se så mycket mer av den här lägenheten på totalt 185 kvm belägen i stadsdelen Tribeca. Här upplever man Vipps kök och badrum och de mindre inredningsdetaljerna i sortimentet tillsammans med Sofie och Frank Christensen Ekelunds privata samling designmöbler. En anledning för mig att besöka New York!

Annons

Köket har jag omnämnt som mitt drömkök otaliga gånger. Och keramiken med de tunna matta kaffemuggarna och mjölkkannan är redan favoriter hemma.

Pressbilder från Vipp

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar