Annons
Annons

Lotta Agaton + Note Design Studio

IMG_3070

Missa för allt i världen inte Design Weeks mesta inspiration. Utställningen om Årets designers – Note Design Studio, stylad av bästa Lotta Agaton. Galet fint! Vem vill inte inreda sitt badrum med kalkfärg, platsbyggd hylla och Note Design Studios fina tvättställ och pall…? Färgen är Lady Minerals Grå Harmoni som gick åt en vackert grågrön nyans. STIL_INSPIRATION_White_Inspo_Note_Design_Studio_Lotta_Agaton STIL_INSPIRATION_Lotta_Agaton_White_inspo_Note_Design_Studio

Annons

En av de övriga interiörerna  i krispigt vitt.

Utställningen på ArkDes (Arkitektur- och Designcentrum på Skeppsholmen) hålls i samarbete med Residence och är öppen för allmänheten 10-28/2.

Iphone pics by me. More pics with inspiration from today on my Instagram

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar