Annons
Annons

Lotta Agatons apartment for sale

O m g. What a dream to buy this perfectly renovated apartment with the most exquisite color selections.

ESNY_Lotta_Agaton_4 ESNY_Lotta_Agaton_5 copy Drömmigt. Ja, jag får använda det slitna bloggmaneret huuur mycket jag vill. För den här lägenheten är verkligen en dröm – då väl genomförd i färgsättning och materialval.ENSY_LOTTA_AGATON_BEDROOMESNY_Lotta_Agaton_6 copy ESNY_Lotta_Agaton_7 Grått, grått, grått och inspirerande travar.ESNY_Lotta_Agaton_3 Jag har faktiskt fått kika in här en snabbis och kan intyga att det är ännu finare i verkligheten. Kökets rymd och den fina genomblicken ut på balkongen är svår att uppfatta i bild.ESNY_Lotta_Agaton_8 copy ESNY_Lotta_Agaton_BathroomStilsäkert i gråbeige och svart.

Annons

En given klickraket på Hemnet och man fastnar i varje bild och vill suga i sig all fin inspiration. Färgkombinationerna och de målade taken gör hemmet till en stor harmonisk kokong. Nu dröjer det inte länge förrän Lotta får oss att drömma vidare när vi får se hennes nästa hem.

Alla bilder hittar du här ESNY/Nytorgsgatan 19A.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (24)
PINNA (301)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar