Annons
Annons

Louise Gray Quilts

Louise_Gray Louise_Gray_2 typeo_Louise_Gray

Louise Grays fantastiska kviltade filtar, överkast och kuddar inspirerar. I Sverige säljs dessa via TypeO som även är återförsäljare för det fina Hasami porslinet.

Louise_Gray_Quilt_Cushions

Favoritnyanser i grått, gråbeige och pudrigt rosa nyanser med en grafisk kontrast. Hos CB2 kan du läsa reportaget om hur dessa kviltar produceras och se fler bilder.Louise-Gray-quilt-CB2-throw-3s Louise-Gray-quilt-CB2-throw-6sHumble handicraft.louise-gray-quilt-12

Annons

Konst och väggdekorationer är ett knepigt kapitel och det kan vara svårt att hitta rätt. Särskilt större konst har en förmåga att ta över ett rum. Men varför inte hänga en kvilt som bonad på väggen? Vackert och dessutom med en ljuddämpande effekt som bonus. Till Louise Grays kvittar kan man köpa en upphängningslist (som dessutom blir en dekorativ detalj) för ändamålet.

Pictures 1,2, 4 Louise Gray, 3, 7 via TypeO, 5, 6 How it´s made via The CB2 blog.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar