Annons
Annons

Love. Life. Dreams.

Love_summer_life

 

Den här veckan. Så mycket känslor. Hjärtan som brister. Kärlek som svämmar över. Sommar. Livet. Vänner som hjälper att pussla ihop det där trasiga. Tacksamhet. Glädje. Lyckliga barn. Första sommardoppet. Längtan.

Annons

Jag band ingen midsommarkrans i år. Men sommarens vackraste drömfångare ska jag inspireras av. Den somnar vi under ikväll. Nära. nära.

 

Inspiration vi my Pinterest – Plants and GardenLove. Dreamcatcher by Jenny Martinsson

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar