Annons
Annons

Love these simple futon beds and sofas

sano-tami_bedsano-tami_gavel

Den ekologiska traditionella Futonen är den perfekta sängen för ett enkelt minimalistiskt uttryck. Förstärk  de naturliga looken med Sano Tami gaveln.

Att bädda lågt passar såklart extra fint på sovloft (jag har hittat det optimala uttrycket till loftet i vårt Attefallshus) eller använd den som enkel bäddsoffa i gästrummet. Låga sängar i Japansk stil eller gör sig även förträffligt i nyproducerade bostäder med standardmässig takhöjd och yteffektiva sovrum. Med de låga sängarna bibehåller man maximal volymkänsla i rummet. Vi gjorde bl a en egen version av den här sängen till en inredning tidigare.

Annons

Japan_bed

Japan säng med futonmadrass.

Eller så går man steget längre och placerar ut Tatamimattor på golvet, med känslan av en egen yogastydio där man rullar ut futonen för natten. In_style_house_tatami tatami-mat

Hur fint? Ovan Tatami mattor att kombinera efter behov.Skärmavbild 2015-10-09 kl. 20.57.31

Tatamimattor i Dock sängstomme med tillhörande sängbord.buckle-up-stolFuton_soffa_In_Style_house520101746_3ok_0 fresh-baddsoffa

Fler fina varianter på enkla och multifunktionella dagbäddar och bäddsoffor. Modellen Buckle up som kan bullas upp till bekväm fåtölj eller fungera som 2 extra bäddar vid behov. Sofforna heter Edge, Poetry och Fresh.

All pics via inStyleHouse.se

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar