Annons
Annons

Love this outdoor lounge solution

hemma-hos-kvarn-hydra03-683x1024 hemma-hos-kvarn-hydra-STARTBILD-1470x918Hur underbart vore det inte att bo så här! Vitputsad fasad, rustika stenmurar, havet och de vackra omgivningarna. Se fler bilder från det här drömhemmet på Grekiska ön Hydra här. hemma-hos-kvarn-hydra20-e1404718396143-1024x637Till uteplatsen inspireras jag av denna loungemöblering med solsängar placerade som en hörnsoffa med vitklädda tunna dynor och ryggkuddar. Snyggt och avslappnat. Möblerna som fått stå ute och få en vacker grå ton ser ut att vara ur IKEAs Äpplarö serie där de låga soffborden försetts med bredare plankor. Toppentips! Jag använde själv denna solsäng till en lounge-fotografering för ett par veckor sedan. Återkommer med dessa bilder senare under sommaren.

Annons

Fotograf Pär Olsson/via MY HOME

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar