Annons
Annons

Make a wall panel of kitchen fronts

An easy DIY tips for the not so handy person, or for those who live in a rented accommodation and wish to make a change at home.

Vitt i vitt. Ljust och luftigt med ett enkelt elegant uttryck.

Vill du ha en mer klädd look med väggpanel hemma? I mitt senaste jobb för IKEA Livet hemma visar vi exempel på hur vi skapat effektfulla fondväggar med ramluckor ur kökssortimentet. Använd de vita luckorna i originalutförande eller måla i valfri kulör. Hela beskrivningen och produktlistan hittar du här.

Annons

Mörkt och ombonat i sovrummet.

Gråbeige fond i caféhörnan i det lilla köket inspirerat av Mari Strenghielms fina inredning hos Delselius bageri & Café.

Styling by me, photo Ragnar Ómarsson for IKEA Livet hemma

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (14)
PINNA (100)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar