Annons
Annons

Make concrete Art

Alcro_struktur_1 Alcro_struktur_3

Två kulörer har blandats till flera nyanser av grått. Alcro_struktur_2

Alcro har en inspirerande  blogg med massor av färgsättningstips som ligger i tiden. Här har stylist Emma Wallmén gjort en tavla eller en industriellt inspirerad fond med hjälp av handspackel, strukturmedel och helmatt väggfärg i två grå nyanser. En idé som jag eventuellt kopierar vid tillfälle, i vitt, creme och gråbeigea nyanser. Hela beskrivningen hittar du här.

Annons

Stylist Emma Wallmén, Photographer Therese Winberg for Alcro Trend

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar