Annons
Annons

Making Spring plans

Wow, this will be so much fun!

Picture taken behind-the-scenes at last weeks photoshoot.

Bilden talar om vår och vita sneakers och drömmen om Köpenhamn, eller kanske Paris.

Men först – Milano! Vi (bästa teamet från Livet hemma/Futurniture) åker ner till Milano i slutet av mars/början på april för att inreda en del av IKEAs utställning. 9 dagar i Milano alltså. Jag berättar lite mer om det projektet snart. Pirrigt, galet mycket jobb men vansinnigt roligt!

Annons

Sen när vi kommer hem igen har jag bestämt att jag ska gå ner i tid på min fasta anställning för att kunna lägga mer tid på bloggen och göra några fler uppdrag som tiden inte räckt till för. Också pirrigt! Men peppande. Bl a ska jag åter inreda visningsbostäder vilket jag saknat. Möjligheten att göra hela hem. Älskar det. Och så blir det en föreläsning uppe i Luleå på FAIR Living mässan i maj. Som att komma hem. Därtill några bokningar på hemma-hos uppdrag och en del roliga samarbeten.

Ler från öra till öra. Bra vårpepp!

Hej Måndag! Nu kör vi.

Milan location for the IKEA Festival. Pic via IKEA Today

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar