Annons
Annons

Månadens material – Läder

1_man_day_bad

Mitt i all höstinspiration där dova färger, ton-i-ton står i fokus känns de kompletterande materialen ännu viktigare. Här utgör naturliga material som trä, sten och läder en vacker kontrast i de monokroma inredningarna. Trendigt och oändligt tidlöst där ytorna bara blir vackrare med år av slitage. Läder känns som ett självklart val när hållbara produkter blir allt viktigare vid val av möbler och inredningsdetaljer. Man Day bed från NORR.11 är ett passande exempel på modern, tidlös design där det naturfärgade lädret verkligen kommer till sin rätt. (behöver jag nämna att mitt hjärta slår dubbelsslag för den minimalistiska stylingen, betonggolven och de vita putsade väggarna)

es_mathildaclahr_0138_532a30042a6b223f72d19d87STIL_INSPIRATION_Leather_lovebyWirth_MHO_naturaFler fina läderdetaljer: Matilda Clahrs Strap.  Praktiska läderdynor till Y-stolarna på Stories café. Är det någon som vet var man kan beställa dessa dynor? Magazine Hang Out från by Wirth.

 

Annons

[sc_product_set id=”AU-pbvlucFri4tRRU0XU” title=”” add_link=”true”]

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar