Annons
Annons

Mandelmanns trädgård

STIL_INSPIRATION_Mandelmanns_Trädgårdar_orangeri_inspo STIL_INSPIRATION_Mandelmanns_trädgårdar_Garden_Orangeri_interior_inspo STIL_INSPIRATION_Mandelmanns_trädgårdar_Österlen_Kryddor STIL_INSPIRATION_Mandelmanns_trädgård STIL_INSPIRATION_Mandelmanns_trädgård_Timjan STIL_INSPIRATION_Mandelmanns_trädgårdar_Österlen_inspiration STIL_INSPIRATION_Mandelmanns_trädgård_Orangeri_interior

Mandelmanns var mitt enda ”måste-stopp” under vår roadtrip till Österlen för ett par veckor sedan. ALLA som haft möjlighet att lämna rekommendationer på ställen att besöka hade nämnt just detta. Och visst är det ett måste för alla trädgårdsintresserade. Ekologiska odlingar i långa rader upp för kullarna och stilla, grönskande trädgårdsrum. Nu var butiken och köket tyvärr stängda under de dagar vi var på Österlen, men kanske var det till fördel för vårt trädgårdsbesök då vi kunde promenera runt i lugn och ro. Vackrast var de härliga orangeriet där man kunde sitta omgiven av grönska.

Annons

De fina växthuset intill entrén inspirerade i sin enkelhet till kommande orangeri byggnation hemma. Tanken är att placera ”ett halvt växthus” som man kan gå igenom efter ena gaveln på huset. Nära tillhands för att rulla in de större olivträden och krukorna på vintern. Därinne får det blir en lång odlingslåda efter ytterväggen inspirerad av bild nr 2.

Hemma kretsar mycket kring trädgården just nu. På sistone dock mindre njutbart då jag har en snigelinvasion att bekämpa. Fyyyy fasiken vad mordisk man kan bli när man upptäcker de slemmiga varelserna i färd med att äta upp Salvian. Usch! Snigelkriget är igång. Dina bästa bekämpningstips mottages tacksamt!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar